Доброволци

Доброволци

Доброволци

Във Фондация „Естествена Красота“ имаме за цел да промотираме естествената красота и да помогнем на всеки да развива своята по най-натуралния и физиологичен начин като изгражда здравословни навици и подпомага красивите и напълно нормални промени в тялото през различните периоди на живота.

Доброволците в екипа ни формират основата на нашите обществени инициативи и допринасят за предоставянето на качествени образователни ресурси. Те са пряко ангажирани за това да помогнат на хората да намерят пътя към здравето и красотата, чувствайки се добре в кожата си. И да ги подкрепят в усилията им, които имат положително въздействие върху много области от живота на гражданите. Има много начини да се включите – може да ни подкрепите в създаването на ново съдържание, да ни помагате по време на събития и още много други.

Мисията на Фондация „Естествена Красота“ е да помага на хората да открият своята естествена красота и да се грижат за себе си. Ние популяризираме здравна и естетическа култура чрез образователни материали показващи прогреса в козметиката, естетиката и дерматологията. Кампаниите ни за дългосрочна красота и грижа за външния вид целят и да дадат стойност на обществото в посока придобиване на увереност и самочувствие.

Фондация „Естествена Красота“ с ЕИК 206065626 е ЮЛНЦ в обществена полза регистрирано в България, което извършва само некомерсиални дейности в съответствие с мисията си.

Присъединете се:

  Email*

  Име*

  Телефон*

  Колко време можете да отделите?

  Запитване

  С попълването на този формуляр се съглсявате с политиката на поверителност.